Op zoek naar een goede personal coach in Amsterdam

personal training

Op zoek naar een goede personal coach in Amsterdam

Ik zou binnenkort gaan verhuizen naar een woning in Amsterdam omdat ik daar zou gaan studeren waardoor ik op zoek was gegaan. Ook wilde ik graag een aantal kilo afvallen voor de zomer. Daarom ging ik op het internet op zoek naar personal coach Amsterdam zodat ik hulp zou krijgen met het sporten.

personal coach Amsterdam

De website van Physicum

Toen ik op het internet op zoek ging naar personal coach Amsterdam kreeg ik erg veel zoekresultaten. Nadat Ik een aantal websites had bezocht en met elkaar had vergeleken kwam ik uiteindelijk uit op de website van Physicum. op de website staat super veel informatie vermeld over wat het bedrijf aan te bieden heeft en wat hen onderscheid van de veel andere personal trainers in Amsterdam. De personal trainers van Physicum hebben erg veel ervaring op het gebied van fysiotherapie waardoor de kans op blessures aanzienlijk lager is. Na het lezen van de informatie die staat vermeld op de website besloot ik om contact op te nemen met Physicum voor een intake gesprek. Tijdens het gesprek hebben we het uitgebreid over mijn levenspatroon gehad en hebben we ook samen gekeken naar mijn voeding. Ik sport nu 3 maanden met behulp van een personal trainer van Physicum en ik ben 5 kilo afgevallen en ik voel mezelf een stuk energieker en fitter. Daarom ben ik zelf ook erg tevreden en raad Physicum aan iedereen aan die op zoek is naar een goede personal trainer die je helpt met het behalen van jouw persoonlijke doelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *