Personal trainer Oosterhout

personal training, pt

Personal trainer Oosterhout

personal trainer Oosterhout

Ik was opzoek naar een personal trainer die mij zou helpen om alles uit mezelf te halen. Voordat ik bij Hit personal training begon te sporten haakte ik tijdens mijn work outs al snel af en was ik weer snel klaar met het fitnessen. Ik woog een paar kilo teveel en ik wilde die graag kwijt dit lukte niet met zelfstandig sporten. Ik vond meer informatie op personal trainer Oosterhout.

Informatie

Toen ik de meer informatie op zocht over personal trainer Oosterhout kwam ik uit op de website van de sportschool. Hier kwam ik op de homepagina foto’s tegen van mensen die erg grote resultaten hadden geboekt. Toen las over wat deze sportschool voor mij zou kunnen betekenen. Dit sprak mij natuurlijk erg aan omdat ik een aantal kilo’s kwijt wilde raken in het liefst zo’n kort mogelijke periode.

Intake

Ik had mezelf via de website direct aangemeld voor een intake gesprek waar we het uitgebreid hebben gehad over mijn probleem en over mijn voeding. Ik heb samen met mijn personal trainer een voedingsschema opgezet zodat ik op een gezonde manier resultaat zou boeken. Ik sport nu 2 maanden met mijn personal trainer en ik ben al 5 kilo afgevallen. Ik ben dus extreem erg tevreden.

Voor meer informatie, kunt u hier klikken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *